Coaching

Ik help gedreven mensen graag bij belangrijke transities in hun werkend leven en hun persoonlijke ontwikkeling, want het een gaat vrijwel nooit zonder het ander.

Die transities zijn veranderingen waar zij al een tijd van dromen, of waar ze dringend aan moeten geloven om verder te komen.

Soms ook gaat het om situaties waar het leven hen geheel ongevraagd in heeft gebracht en waar ze met meer zelfinzicht en mentale weerbaarheid op zouden willen reageren.

Voor bedrijven en organisaties coach ik ook hun werknemers met de ‘2-Carrières Boost’. Dit is een programma voor hen en hun eventuele levenspartner, om de optimale combinatie van hun twee carrières, - die van professional en ouder -, in het spitsuur van hun leven te vonden. Een goed team thuis functioneert namelijk ook beter op het werk.

De 2-Carrières Boost

Van mijn cliënten vraag ik altijd feedback over mijn coaching. Volgens hen zijn de kwaliteiten waarmee ik hen help: compassie, kalmte, durf, autoriteit, vriendelijkheid en humor.

Mijn coachopleiding volgde ik in Londen en Amsterdam bij het Co-Active Training Institute, ‘The gold standard of coaching’, volgens The Institute of Coaching, partner van Harvard Medical School.

Ik coach zowel ‘live” als online.

Meer over mijn coaching

Alle coaching vindt plaats in volstrekte vertrouwelijkheid.